Friday, 26.Apr.2024, 4:04 AM
...::DELIJE SEVER::...
 
Site menu

Tag Board

Our poll
Da li ste optimisti za ovu sezonu ?
Total of answers: 13

Main » 2008 » November » 8 » CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA 3:1
CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA 3:1
10:32 PM

U derbi meču 12. kola Jelen Super lige, Crvena zvezda je pobedila Vojvodinu rezultatom 3:1, golovima Koromana, Tričkovskog i Milijaša.

Crvena zvezda je pružila možda i najbolju partiju ove sezone i to protviv, za sada, drugoplasirane Vojvodine. Naši igrači su mogli da postignu još koji gol, u šta su svi na stadionu mogli da se uvere, ali su 3 boda i dobra igra svih igrača najbitniji.

Kraj utakmice.

90. minut, poslednja izmena u našem timu. Some menja agilnog Tričkovskog.

82. minut, poslednja izmena kod gostiju. Tumbasević izlazi, Vukajlović ulazi.

76. minut, druga uzmena u Zvezdi, našeg "virtuoza" Koromana, menja Burzanović.

72. minut, druga izmena u Vojvodini, može se reći zvezdaška. Dragana Mrđu u napadu menja Nenad Purke Stojanović.

70. minut, prva izmena kod nas, Blažić menja Lazetića.

Ređaju se napadi Crvene zvezde, ali bez novih ozbiljnijih prilika.

65. minut, žuti karton za Mijailovića.

GOOOOOL! 3:1, 62. minut. Napokon su naši igrači postigli treći pogodak i to iz akcije za udžbenike. Kapiten našeg tima je započeo kontru dugom loptom za Tričkovskog, naš napadač odigrava za Lazetića na levom boku, a on odigrava loptu u sredinu za Milijaša, koji je još jednom pokazao kako se šutira i pogađa mrežu uz samu stativu.

2:1, 59. minut. Crvena zvezda je kažnjena za sve propuštene prilike i to veoma jeftino. Korner za Vojvodinu je izveo Pantelić, ali samo kratko do Popovića, koji pronalazi samog Aleksića na prvoj stativi i on iz neposredne blizine smanjuje prednost našeg tima.

55. minut, Tričkovski se iznenada našao sam ispred golmana Brkića, ali mu je lopta pobegla prilikom pokušaja da i on preševa golmana gostiju.

54. minut, još jedan brz napad našeg tima preko Tričkovskog, koji je proigrao Koromana na levoj strani, a on je pokušao da asistira utrčalom i samom Milijašu, ali je odbrana Vojvodine da izblokira ovo dodavanje i spreči siguran pogodak.

52. minut, Koroman je "otresao" dva čuvara na levom krilu, ušao u sredinu i kada se pomislilo da može da asistira, ipak se odlučio na šut, ali je lopta otišla pored stative.

50. minut, dobra kontra našeg tima preko Klea, koji je uputio u prostor Tričkovskog, ali je on malo slabije pimio loptu i na taj način dao vremena igračima Vojvodine da se vrate i spreče opasnost.

Jedna izmena u Vojvodini, Grozdanoskog menja Pantelić.

Počinje drugo poluvreme.

 


Kraj prvog poluvremena. Jedna od najboljih partija našeg tima u prvih 45 minuta ove sezone. Ređali su se napadi Zvezde, a u mreži Vojvodine su završile "samo" dve lopte, s obzirom da je mogla još koja.

Prvo poluvreme je produženo za 2 minuta.

44. minut, Milijaš je fauliran na ivici kaznenog prostora gostiju, naš kapiten i izvodi prekid, ali lopta pogađa živi zid.

39. minut, odlična prilika za treći pogodak našeg tima. Tričkovski je istrčao kontranapad po levoj strani, krenuo sam ka golu i baš kada je trebao da uputi udarac, lopta mu je pobegla i završila u rukama golmana Vojvodine.

U 35. minutu, utakmice je na kratko prekinuta , prvo zbog Lazetića koji ostao da leži na travi, a onda ponovo već u sledećem napadu posle sudara Tričkovskog i Mijatovića.

GOOOL! 2:0, 26. minut. Kakva akcija i pogodak u 3 poteza. Koroman je sa levog boka poslao dubinsku loptu za Klea, a naš napadač sa 12-13 metara od gola, glavom spušta loptu za Tričkovskog, koji prima loptu i rutinski šalje loptu u Brkićev gol.

22. minut, još jedna odlična akcija i prilika za novi gol Zvezde. Koroman je posle soloprodora po levom krilu u svom stilu, petom proigrao Mijailovića, koji je utrčao u šesnaesterac, odakle je odigrao loptu "na tacnu" za Klea, a on sa 5 metara promašuje ceo gol.

GOL! 1:0, 14. minut. Milijaš je sa sredine terena poslao perfektnu loptu za Koromana, koji je izbegao ofsajd zamku i našao se u situaciji jedan na jedan sa golmanom Brkićem, kojeg je lagano preševao i ubacio loptu mrežu.

9. minut, odlična prilika za naš tim. Kleo je prošao po desnom krilu, odigrao loptu za Koromana skroz na drugu stranu, koji dobro prima loptu, ali je udarac iz veoma dobre pozicije završio pored gola.

Prvi minuti utakmice se uglavnom odigravaju na sredini terena.

Utakmica je počela, gosti iz Novog Sada kreću sa centra.
 

VOJVODINA : Brkić, Stošić, Kizito, Mijatović, Đurić, Popović (kap.), Tumbasević, Grozdanoski, Buač, Aleksić, Mrđa.

CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Marković, Petković, Tomović, Mijailović, Nikolić, Milijaš (kap.), Lazetić, Koroman, Tričkovski i Kleo.

Sudija: Dimitrijević Dejan, pomoćnici: Božović Jovan i Veljović Aleksandar.

Gledalaca: 5000.

Stadion: Marakana.

Views: 1144 | Added by: admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form

News calendar
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends
Crvena zvezda
Crvena zvezda
Banat
Banat
13. kolo, Jelen Super liga
2008/2009:
15. nov 16:00h


Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024