Wednesday, 24.Apr.2024, 11:33 AM
...::DELIJE SEVER::...
 
Site menu

Tag Board

Our poll
Presuda Urosu Je ?
Total of answers: 6

Main » 2008 » November » 9 » Izjave strelaca protiv Vojvodine
Izjave strelaca protiv Vojvodine
6:29 PM

Ivan Tričkovski, postigao je novi pogodak u crveno-belom dresu, treći prvenstveni.

"Najbitnije od svega je što smo nastavili sa pobedničkim ritmom i što smo osvojili nova 3 boda. Drago mi je što sam postigao novi pogodak, drugi za redom i nadam se da će se i ta serija nastaviti.
Ovom pobedom smo smanjili razliku, upravo za Vojvodinom na drugom mestu na samo jedan bod. Igramo i sledeći vikend na svom terenu u prvenstvu i verujem da ćemo nastaviti pobedničku seriju.
Do sada smo jedan cilj rešili. Došli smo smo do treće pozicije, druga nam je blizu, a onda da jurišamo na titulu."

Nenad Milijaš, odigrao je "profesorski" svih 90 minuta. Meč je otvoren asistencijom u njegovom stilu za prvi pogodak, a pobednik je rešen trećim golom i novom "bombom" našeg kapitena.

"Sigurno da su nam 3 boda iz ove teške utakmice sa Vojvodinom najvažnija. Jako nam je drago da je uz bodove došla i lepa igra. Već u sredu je nova utakmica, za novi trofej, koji nam je jako bitan. Treba sada da se okrenemo tom takmičenju i da ne razmišljamo o Vojvodini, protiv koje smo odigrali maksimlano i koju smo zasluženo pobedili.
Mnogo je lakše igrati ovakve utakmice sa težim protivnicima, jer imamo više prostora, nego kada se ekipe koje gostuju kod nas zatvore.
Na tabeli smo trenutno treći, što mi sigurno nije drago da čujem i znam. Naučio sam i navikao u Zvezdi, da se igra i bude prvi, tako da ni treće, ni drugo mesto mi ne znače više od petog ili šestog."

Ognjen Koroman, još uvek se nije u potpunosti oporavio od lakše povrede, a pokazao je još jednu "maestralnu" partiju. Otvorio je utakmicu ranim golom za naš tim i započeo je akciju kod drugog pogotka.

"Zaslužena pobeda u derbi meču. Pokazali da smo mnogo kvalitetniji tim od Vojvodine, što nismo želeli da izjavljujemo pre same utakmice van terena. Cela ekipa je odigrala veoma kompaktno i kvalitetno, možda i po prvi put od kada smo u ovom sastavu. Ličili smo na pravu ekipu i verujem da možemo da nastavimo ovako, ako ne i bolje.
Idemo dalje, želimo što pre da zaboravimo ovu utakmicu i da se okrenemo novim duelima koji nas očekuju."

Views: 1155 | Added by: admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form

News calendar
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends
Crvena zvezda
Crvena zvezda
Banat
Banat
13. kolo, Jelen Super liga
2008/2009:
15. nov 16:00h


Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024