Friday, 26.Apr.2024, 0:33 AM
...::DELIJE SEVER::...
 
Site menu

Tag Board

Our poll
Presuda Urosu Je ?
Total of answers: 6

Main » 2008 » November » 13 » Kleo - Hoće me golovi u kupu
Kleo - Hoće me golovi u kupu
9:03 PM
Crvena zvezda je za korak bliža trofeju pobednika ovosezonskog takmičenja Lav kupa Srbije i svi naši igrači se slažu da je prolaz dalje zasluženo ostvaren.

Kapiten Milijaš je očekivano bio lider na terenu i strelac prvog gola iz penala:

Ostvarili smo cilj i plasirali se u četvrtfinale Lav kupa Srbije, rutinskom pobedom u Čelarevu. Ne želim nijednoga trenutka da potcenim ekipu ČSK-a koja nam je naročito u prvih 45 minuta pružila dostojan otpor. U nastavku dodali smo gas i samo je bilo pitanje kada ćemo „načeti“ protivnika. Izuzetno lep ambijent , odličan teren i srdačni domaćini učinili su da ova utakmica dobije epitet prave fudbalske a ja se ljudim iz Čelareva kao kapiten tima zahvaljujem na ljubaznosti i gostoprimstvu.“

Stamenković je ipak ponovo stajao među stativama iako je Radivojević bio najavljen kao starter:

Rutinska pobeda našeg tima u utakmici koja kvalitetom možda nije zadovoljila ukuse brojnih navijača ali najvažnije je da smo ostvarili cilj i plasirali se dalje u Lav kupu Srbije. Nisam imao puno posla što je plod odlične igre naše odbrane, a činjenica da ranije nismo postigli gol može se opravdati time što je domaćin igrao zatvoreno i uglavnom se orijentisao na čuvanje svog gola.

Nenad Tomović je ponovo komandovao našom odbranom:

Dvadesetak minuta dobre igre u drugom poluvremenu bilo je sasvim dovoljno da savladamo odličnu ekipu ČSK-a koja je kvalitetom igre opravdala plasman u vrhu Prve lige i pokazala da ne zaostaje za nekim timovima koji se takmiče u Superligaškom društvu. Mi smo igrali možda i previše oprezno u prvom poluvremenu, a onda u nastavku sa nekoliko lepih akcija od kojih su dve pretvorene u golove, pokazali da zasluženo idemo u četvrtfinale Lav kupa Srbije.

Kleverson Kordova Kleo je bio centralna figura utakmice u Čelarevu:

Hoće me golovi u kupu i posle Niša ponovo sam bio strelac i u Čelarevu. Naravno da sam dobru igru krunisao golom a velika želja mi je da se i u prvenstvenim utakmicama konačno upišem u listu strelaca. Ekipa igra dobro, zrelo, stvaramo puno prilika pred protivničkim golom i iskreno se nadam da će mi se želja ostvariti već na utakmici sa Banatom u subotu.
Views: 1352 | Added by: admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form

News calendar
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends
Crvena zvezda
Crvena zvezda
Banat
Banat
13. kolo, Jelen Super liga
2008/2009:
15. nov 16:00h


Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024