Saturday, 27.Apr.2024, 0:19 AM
...::DELIJE SEVER::...
 
Site menu

Tag Board

Our poll
Da li ste optimisti za ovu sezonu ?
Total of answers: 13

Main » 2008 » November » 13 » Intervju nedelje: Ognjen Koroman
Intervju nedelje: Ognjen Koroman
9:04 PM
Crvena zvezda je uspešno prošla i Čelarevo. Drugoligaš je bio tvrd orah u osmini finala Kupa, ali utoliko je pobeda slađa. Ognjen Koroman je i u gradiću čiji je simbol fabrika piva bio jedan od najboljih pojedinaca našeg tima. Razlog više da mu ove nedelje posvetimo intervju nedelje i dobijemo odgovore na neka zanimljiva pitanja.

Koroman je u mesecu oktobru dobio i nagradu jednog od sponzora našeg kluba "Zlatibor vode" za najlepši gol meseca, postignut protiv OFK Beograda.

- Lep gol, jel? - pita se Koroman i iskreno dodaje - Hteo sam da šutnem po zemlji u suprotan ugao jer je to najlogičniji šut kad dođeš u tako mrtav ugao. Ipak, Radiša Ilić je odlično skratio i preostalo mi je da probam da prebacim loptu preko njega jer sam video da je na drugoj stativi nekoliko mojih saigrača. Ipak, lopta je dobila efe i ušla u mrežu bez ičije pomoći a ja sam otišao na Zlatibor na produženi vikend.

x Poklonili ste nagradu?

- Da. Omladinskoj školi. Neka ide neko dete sa roditeljima. Neki talenat. To mu je nagrada od prvotimaca. Moramo da mislimo na naše klince.

x Nije bilo lako u Čelarevu?

- Ni malo. Odlično se branio domaćin sa devet, deset igrača ali uspeli smo da ih preskočimo u drugom delu meča.

x Kleo izrasta u odličnog napadača?

- Da. Sviđa mi se. Odličan je igrač i super se uklopio. Kad je stigao nije imao potreban nivo fizičke spreme ali janevski ga je vratio u život i sada nam mnogo znači. S njim može da se igra. Ume da zadrži loptu, da proigra i snalažljiv je u šesnaestercu. Uostalom videli ste da je u Čelarevu bio naš najbolji igrač.

x Kao da je forma u usponu ali i dalje Zvezda ima promenljive partije?

- Tražimo se još uvek. Mislim da smo za sada na 70,80 posto kvaliteta, dakle tek treba da dignemo formu. Ima još malo do kraja prvog dela šampionata.

x Partizan je daleko?

- Jeste. Zasluženo. Mi smo iz poznatih razloga bili mesecima daleko od kvalitetne i uigrane ekipe ali sada su se stvari promenile. Ipak, njihova prednost je tolika da nama jedino ostaje da budemo vredni i strpljivi i da verujemo. Ukoliko dobijemo šansu da ih stignemo iskoristićemo je. Za sada je prioritet prestići Vojvodinu. Nama dolazi u goste Banat, njima Javor, eto prilike da dođemo do drugog mesta. Ni na njemu nismo bili ove sezone. Penjemo se polako - iskren je Koroman.

x Banat je dužnik iz 2. kola kad je u Zrenjaninu bilo 0:0. Spremate li osvetu?

- Osvete morate da gledate u akcionim filmovima a mi spremamo dobru igru i pobedu. Dakle, ne bavimo se osvetama i teškim rečima, naše je da odigramo što bolje i da osvajamo bodove. Bolji smo od Banata na papiru, ali treba to da dokažemo i na terenu.

x Ostajete li na Marakani?

- A gde ću? Ostajem naravno. To je moja želja, mada se nikad ne zna. Ako se jave Mančester ili Real moraću da idem da menjam Gigsa i Raula. Šalim se naravno. Tu sam gde sam i mislim samo na Zvezdine mečeve i da probamo da iščupamo ovu sezonu posle one sramote protiv Apoela.

x Za kraj nam recite šta se desilo na tom meču, koji ulazi u istoriju Zvezde kao jedna od najvećih bruka?

- Desila se naša tadašnja realnost. Jednostavno nismo imali snage i kvaliteta da pobedimo Apoel. Nemojte više o tom meču to mi je najgori dan na Marakani.

x A najlepši?

- Najlepši je meč sa Bajernom. Izgubili smo ali pregazili smo ih. Naravno i svaka pobeda nad komšijama je lepa a bilo ih je mnogo, hvala Bogu.

Toliko od Ognjena Koromana. Želimo mu još mnogo produženih vikenda na Zlatiboru.
Views: 2212 | Added by: admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form

News calendar
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends
Crvena zvezda
Crvena zvezda
Banat
Banat
13. kolo, Jelen Super liga
2008/2009:
15. nov 16:00h


Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024