Saturday, 20.Apr.2024, 3:55 PM
...::DELIJE SEVER::...
 
Site menu

Tag Board

Our poll
Presuda Urosu Je ?
Total of answers: 6

Main » 2008 » November » 13 » ČSK - CRVENA ZVEZDA 0:2
ČSK - CRVENA ZVEZDA 0:2
9:01 PM


Stadion: ČSK Čelarevo
Gledalaca: 2500
Sudija: Stojanović Bojan, pomoćnici: Božović Jovan i Veljović Aleksandar.

ČSK : Milinović, Pandurov, Dakić, Pavlović, Mandić, Jablan, Misini, Seljimi, Ždrnja, Jankov i Novaković.

FK CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Marković, Mijailović, Tomović, Petković, Nikolić, Lazetić, Koroman, Milijaš, Kleo i Tričkovski.

Prava fudbalska atmosfera u Čelarevu po lepom sunčanom vremenu. Tribine su popunjene do poslednjeg mesta i obe ekipe od starta igraju otvoreno.

10. minut, prva prilika za naš tim-Koroman je probao šut sa ivice šesnaesterca ali Milinović boksuje loptu u korner.

15. minut, žuti karton za Misinija posle starta nad Lazetićem.

20. minut, kapiten Milijaš izvodi slobodan udarac sa 25 metara. Golman domaćina se nije ni pomerio sa gol linije ali je lopta prošla tik iznad prečke.

22. minut, Lazetić dobija žuti karton posle starta nad Misinijem.

24. minut, odlična prilika za ČSK. Jankov ne nedopustivo lako prošao kroz našu odbranu ali sa 15 metara ne uspeva da šutira u gol Stamenkovića i njegovu neodlučnost koristi Tomović koji mu oduzima loptu.

27. minut, žuti za Pandurova zbog šutiranja lopte posle sudijskog zvižduka.

28. minut, i Marković ima priliku da oproba šut. Sa 25 metara iz slobodnog udarca šutira u Milinovića.

29. minut, Koroman ponovo pokušava udarcem sa 20 metara ali ovaj put šutira preko gola domaćih.

36. minut, Lazetić centrira sa levog krila, Tričkovski se odlično izborio za poziciju ali njegov šut glavom sa 11 metara završava pravo u ruke golmana Milinovića.

Misini od starta provocira naše igrače-Koromana, Lazetića, Tomovića...

44. minut, napad domaće ekipe po desnom boku. Upravo Misini spušta glavom loptu za Seljimija a ovaj iz voleja šutira preko gola.

45. minut, Milijaš centrira sa 35 metara posle prekida na sredini terena, Kleo "brazilski" odlično šutira volejem iz prve ali Milinović, vrhovima prstiju, još lepše brani i skreće loptu u korner.

Kraj prvog dela igre.

Drugo poluvreme počinje,
bez izmena na obe strane.

47. minut, Koroman je centrirao sa desne strane i odlično asistirao Kleo koji se našao sam na 5 metara od gola Čelareva. Ipak u poslednjem trenutku Pandurov interveniše i izbija loptu u korner.

53. minut, ista akcija samo što sada Koroman prelazi na poziciju desnog krila. Ponovo centaršut za Klea ali je Pandurov još jednom krivac što je rezultat ostao nepromenjen-odbrambeni igrač domaće ekipe je glavom sproveo loptu u korner.

57. minut, odlična prilika za Zvezdu.n Milijaš je prošao po levoj strani, ušao u sredinu, dao loptu u prostor za Tričkovskog ali je Pavlović kližećim startom na deset metara od gola osujetio ovu izglednu priliku. Sudija ipak ne dosuđuje evidentan korner za naš tim.

59. minut, prva izmena u našem timu-Subašić menja Lazetića.

GOL! 0:1, 62. minut. Penal za Zvezdu posle faula Novakovića nad Kleom. Novaković dobija žuti karton kao i Jankov zbog prigovora. Milijaš je siguran izvođač najstože kazne.

64. minut, dobra kontra našeg tima. Kleo šutira sa 20 metara ali je Milinović ponovo na visini zadatka i izbija loptu u korner. Naš tim nastavlja presing igru.

69. minut, prva izmena kod domaće ekipe-Rodić menja Pandurova.

70. minut, i druga izmena za ČSK-Džarić menja Seljimija.

72. minut, treća vezana izmena-Krstanović menja Misinija.

75. minut, brz kontra napad naše ekipe. Posle duplog pasa Milijaša i Klea lopta dolazi do Tričkovskog koji asistira do Subašića. Golman Milinović je ponovo odlično intervenisao, presekao izglednu šansu i uhvatio loptu pre nego je stigla do našeg napadača.

77. minut, Koroman napada kroz sredinu, šalje loptu za Milijaša koji šutira sa iviće kaznenog prostora preko gola. Ostaje utisak da bi asistencija do Klea koji je utrčavao po levoj strani bila  bolje rešenje.

GOOOL! 0:2, 79. minut. Kleo je krunisao odličnu igru na današnjem meču. Mijailović je odlično asistirao sa levog boka za Brazilca koji zakucava loptu glavom sa 5 metara.

81. minut, druga izmena za Zvezdu. Janevski zadovoljan rezultatom zatvara formaciju-agilnog Klea, koji je ispraćen aplauzima Delija, menja Bogdanović.

83. minut, Milijaš seče napad domaćina i vuče kontru kroz sredinu. Asistira za Tričkovskog koji nesebično vraća ipak nešto bržu loptu koju ni Milijaš ni Subašić nisu uspeli da stignu.

85. minut, poslednja izmena u našem timu-Koromana menja Burzanović. Dakić, ako poslednji igrač odbrane, grubo faulira Tričkovskog i za taj start dobija samo žuti karton.

90. minut, Burzanović i Tričkovski razmenjuju dupli pas na 15 metara od gola. Burzanović šutira a Milinović uspeva da sačuva svoju mrežu braneći loptu koja se ipak odbija pored stative gola.

Četvrti sudija je označio da će se igrati nadoknada od četiri minuta u kojoj nije bilo izglednijih šansi na obe strane.

Crvena zvezda je pobedila ČSK Pivaru, golovima Milijaša (pen) i Klea, sa 0:2 u lepoj utakmici u kojoj se domaća ekipa dobro držala u prvih 60 minuta. Naš tim je izborio prolaz u 1/4 finala Lav kupa Srbije koje se igra na proleće 2009.
Views: 1239 | Added by: admin | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form

News calendar
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends
Crvena zvezda
Crvena zvezda
Banat
Banat
13. kolo, Jelen Super liga
2008/2009:
15. nov 16:00h


Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024